25 Mayıs 2009 Pazartesi

Alexander Rybak sevgilisi

Alexander Rybak Eurovision'u kazandıran şarkıyı onu başka bir erkek için terkeden sevgilisi için yazmış!

Eurovision'u büyük aşk acısı kazandırdı. Alexander Rybak şarkıyı onu Bjornar Hopland adlı bir erkek için terkeden sevgilisi Ingrid Berg Mehus'a yazmış

Alexander Rybak'a Eurovision birinciliğini ve tüm dünyada şöhreti getiren Fairytale adlı şarkıyı kendisini 20 yaşındaki Bjornar Hopland için terkeden ve kendisi gibi müzisyen olan 5 yıllık kız arkadaşı Ingrid Berg Mehus için yazdığı ortaya çıktı.

Alexander Rybak'ın Norveç'de eurovision elemelerini kazanarak ülkeyi temsil edeceğinin belli olması üzerine Norveç basınının gündemine gelen olay karşısında büyük aşkın ardındaki acı Norveç'de gündeme bomba gibi düşmüştü

Ingrid Berg Mehus, Norveç basının bir numaralı gündem maddesi olunca; "Şu anda Bjornar Hopland ile nişanlıyım ve bu konuda söyleyeceğim herşey nişanlımı çok üzer" açıklaması yapmıştı.

Alexander Rybak'ın Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinciliği kazanması ile büyük aşk acısı Avrupa Basınının da gündemine taşındı. Ingrid Berg Mehus ile Alexander Rybak 1 yıldır görüşmüyorlardı. Fakat 5 yıllık aşkları ve Ingrid Berg Mehus'un Alexander Rybak'ı başka bir erkek için terketmesini şimdi bütün dünya öğrenmiş oldu.

Norveç'te yapılan ön eleme yarışmasında Rybak ezici bir üstünlük ile oy veren 9 ilin hepsinde de en yüksek puanı almıştır. Öyle ki telefon ile oylama ve jüri oylarının sonucunda Rybak 747.888 puan elde ederken ikinciliği kazanan Tone Damli Aaberge sadece 121.856 puan alabilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder